Παίζοντας με τη σανίδα ισορροπίας της Curve Lab

Σανίδα ισορροπίας, Curve Lab, sanida isorropias

Ενδεχομένως τον τελευταίο καιρό να έχεις δει τη σανίδα ισορροπίας της Curve Lab να ‘παίζει’ παντού… και όχι άδικα θα σου πω εγώ. Είναι από εκείνα τα παιχνίδια που αφήνουν το παιδί ελεύθερο να ξεδιπλώσει τη φαντασία του και τη δημιουργικότητα του και ενισχύει το βιωματική μάθηση.

Η σανίδα ισορροπίας είναι ένα καινοτόμο παιχνίδι ανοιχτού τύπου. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από το παιδί ως τραμπάλα, τσουλήθρα, κούνια, γραφείο, γέφυρα, σε παιχνίδια ρόλων και για εκμάθηση ισορροπίας. Τουλάχιστον αυτές τις χρήσεις βρήκαμε εμείς καθώς το μόνο που περιορίζει τις χρήσεις της σανίδας είναι τα όρια της φαντασίας του παιδιού.

Επίσης, δεν υπάρχει ηλικιακός περιορισμός στη χρήση της σανίδας είτε είσαι 0,  είτε 100 χρονών. Προσωπικά την έχω βρει άκρως χρήσιμη και ενδιαφέρουσα ως όργανο γυμναστικής. Έτσι όταν η μικρή δεν ασχολείται, ανεβαίνει η μαμά και εξασκεί την ισορροπία της κάνοντας ταυτόχρονα τη γυμναστική της. Εντάξει… και κούνια που και που!

Η σανίδες της Curve Lab κατασκευάζονται σύμφωνα με τη μέθοδο Waldorf, η οποία απορρίπτει τη χρήση τεχνολογικών μέσων στην εκπαίδευση και ενισχύει τη χρήση βιωματικών μεθόδων, την κίνηση, τη δημιουργική σκέψη, την αυτοσυγκέντρωση και την αισθητηριακή μάθηση. Εναρμονίζονται επίσης με τη μέθοδο Montessori, όπου πέρα από τη βιωματική μάθηση ενθαρρύνει την ανεξαρτησία των παιδιών και την ενασχόληση με παιχνίδια από φυσικά υλικά.

Οι σανίδες είναι φτιαγμένες από ποιοτικά υλικά, από πηγές φιλικές προς το περιβάλλον και πιστοποιημένες από FSC(Forest Stewardship Council).

σανίδα ισορροπίας, curve lab, sanida isorropias
Αράζουμε και διαβάζουμε τα βιβλία μας

Έχεις την επιλογή να διαλέξεις ανάμεσα από την Perfect Arc, Little Arc, Perfect Arc “Ultra Light”, Perfect Arc “Cork”, Great Arc, ενώ αν επιθυμείς μπορείς να δημιουργήσεις την  δική σου προσωποποιημένη σανίδα Perfect Arc Engraving  χαράσσοντας το όνομα σου ή του προσώπου που θέλεις να την δωρίσεις.

Εμείς έχουμε την Little Arc για ηλικίες έως 2 χρονών και αντοχής 80 κιλών και την Perfect Arc  για ηλικίες 2-100 χρονών και αντοχής 160 κιλών. Τις έχουμε καταευχαριστηθεί και τις προτείνουμε ανεπιφύλακτα.

Σανίδα ισορροπίας, Curve Lab
Το γραφείο μας

Συνοψίζοντας, γιατί μια σανίδα ισορροπίας Curve Lab;

  • Είναι προσανατολισμένες στη δημιουργική και βιωματική μάθηση
  • Αναπτύσσουν τη φαντασία
  • Ενισχύουν την ανεξαρτησία
  • Δουλεύουν την ισορροπία και την ενδυνάμωση του σώματος
  • Μπορούν να χρησιμοποιηθούν  ως όργανο γυμναστικής
  • Μπορούν να χρησιμοποιηθούν από μικρά και μεγάλα παιδιά
  • Είναι φτιαγμένες από φυσικά, οικολογικά υλικά και είναι φιλικές προς το περιβάλλον
  • Είναι ελληνικής κατασκευής.

Τις σανίδες ισορροπίας τις Curve Lab μπορείτε να τις βρείτε στο site της εταιρείας, στο Facebook και το Instagram. Ενώ πέρα από την ελληνική αγορά έχουν κατακτήσει και την διεθνή.

Σανιδα ισορροπίας curve lab

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αντιγραφή και οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση ή τροποποίηση όλου ή μέρους του άρθρου ή της ιστοσελίδας χωρίς έγκριση. Το περιεχόμενο προστατεύεται από το νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας 2121/1193.

mamacanfly

Never stop dreaming, learning and travelling.

Leave a Reply