Το Mama Can Fly  δημιουργήθηκε το 2018 με πολύ όρεξη και μεράκι από μια traveler και multitasking μαμά. 

  Σκοπός μου είναι να μοιραστώ πληροφορίες και εμπειρίες από ταξίδια, εκδρομές, δραστηριότητες indoor αλλά και outdoor, τόσο με παιδιά όσο και solo. Ιδιαίτερα ασχολούμαι με εξορμήσεις και δραστηριότητες στη βόρεια Ελλάδα και κυρίως στη περιοχή Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Επίσης, μοιράζομαι προσωπικές σκέψεις αλλά και θέματα που απασχολούν γονείς και μη.

 Σκοπός του Mama Can Fly είναι να εμπνεύσει όλους όσους θέλουν να ταξιδέψουν, να δουν καινούργια πράγματα και να ζήσουν νέες εμπειρίες. Όπως επίσης, να εμπνεύσει οικογένειες να ταξιδέψουν και να περάσουν ποιοτικό χρόνο μαζί.

  Eπειδή όπως είπα μου αρέσει να ασχολούμαι με πολλά, να δοκιμάζω καινούργια πράγματα και εμπειρίες αλλά και να γνωρίζω κόσμο, θα χαρώ πολύ να συνεργαστούμε. Είμαι ανοιχτή σε πρoτάσεις συνεργασίας εφόσον συνάδουν με το περιεχόμενο και το ύφος του blog. Θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε τόσο σε ότι αφορά το τομέα των ταξιδιών και του family lifestyle, όσο και σε ότι αφορά παιδικά προϊόντα και δραστηριότητες.

  Μερικοί τρόποι για να συνεργαστούμε:

  • Sponsored posts/Reviews:Προώθηση του προϊόντος ή της υπηρεσίας σας έπειτα από προσωπική δοκιμή τόσο μέσω ποιοτικού custom made άρθρου στο blog, όσο και προώθηση σε Facebook και Instagram.
  • FAM/ Press Trips: Ανάδειξη ενός προορισμού, καταλύματος, δραστηριότητας  ή επιχείρησης μέσω προσεγμένου άρθρου στο blog, αλλά και κάλυψη μέσω των social media με δημιουργία περιεχομένου και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.
  • Digital Story Telling & Content Creating: Δημιουργία περιεχομένου στα social media και προώθηση του προφίλ της επιχείρησης σας  μέσω της προσωπικής μου ματιάς.
  • Banner Advertising: Δυνατότητα διαφήμισης της επιχείρησης σας μέσω banner στον ιστοχώρο του Mama Can Fly.
  • Giveaways: Επειδή πλέον οι διαγωνισμοί συμβάλουν στην προώθηση μιας επιχείρησης, υπάρχει η δυνατότητα συνεργασίας για διενέργεια διαγωνισμού μέσω Facebook και Instagram.

  Αν επιθυμείτε συνεργαστούμε με κάποιο άλλο τρόπο, θα χαρώ να ακούσω τις ιδέες σας και να οργανώσουμε μαζί τη διαφήμιση που ταιριάζει στο brand,το προϊόν ή την επιχείρηση σας.

  Επικοινωνήστε μαζί μου στο [email protected] και στο [email protected] για περισσότερες λεπτομέρειες όπως και για την αποστολή Media Kit.

Με εκτίμηση,

Κασέρη Κική

Brands & Επιχειρήσεις

Pedio
ELLHNIKA GRAMMATA LOGO
my sunshine logo
Anaplasis