16 Οκτωβρίου: Παγκόσμια Ημέρα Υγιεινής Διατροφής

από Crafts By Stavy

pagkosmia hmera ygieinhs diatrofis

Η 16η Οκτωβρίου είναι Παγκόσμια Ημέρα Υγιεινής Διατροφής. Η παιδική ηλικία είναι ιδιαίτερα σημαντική τόσο για την ψυχική όσο και για τη σωματική ανάπτυξη του ανθρώπου. Η διατροφή του παιδιού παίζει πρωταρχικό ρόλο καθώς τώρα υπάρχουν ιδιαίτερες ανάγκες για ενέργεια και θρεπτικά συστατικά. Σε αυτή την ηλικία δε, αναπτύσσονται και οι διατροφικές συνήθειες που συνήθως μας συνοδεύουν σε όλη τη μετέπειτα ζωή μας.

Σας προτείνω λοιπόν να βάλετε λίγη φαντασία στο πιάτο τους… Στην περίπτωση των δικών μου παιδιών, το κόλπο έπιασε. Μπορεί να δείτε και εσείς διαφορά! Θα χρειαστείτε φαντασία ,φρούτα και λαχανικά!

Εμπνευστείτε και κάντε το δικό σας food styling. Καλά, μην αγχωθείτε κιόλας εάν δεν τα καταφέρετε όπως στο βίντεο μου. Η προσπάθεια μετράει και με την επανάληψη θα τα καταφέρετε! Το σημαντικό είναι η διαδικασία που μπορείτε να το κάνετε μαζί με τα παιδιά σας! Είναι και αυτό μια τέχνη.

Φτιάχνουμε:

  • Κουκουβάγια από μήλο.
  • Πύραυλος που φεύγει στο φεγγάρι.
  • Και την φρούτο-νεράιδα μας.

Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το βίντεο:

Παγκόσμια Ημέρα Υγιεινής Διατροφής

Βάλτε και εσείς φαντασία και στείλτε μου τις ιδέες σας. Επίσης εάν καταφέρατε με αυτόν τρόπο τα παιδιά σας τρώνε τα φρούτα του και τα λαχανικά τους!

Καλή επιτυχία!

Μπορείς να κάνεις εγγραφή στο κανάλι της Σταυρούλας Crafts by Stavy ή να την αναζητήσεις σε Facebook και Instagram.

κουκουβάγια, koukouvagia, Παγκοσμια ημέρα υγιεινής διατροφής

Μπορεί να σε ενδιαφέρει: Για την γιαγιά και τον παππού

mamacanfly

Never stop dreaming, learning and travelling.

Leave a Reply