Ιδιαίτερα δώρα για ξεχωριστούς ανθρώπους.

Ιδιαίτερα δώρα

 Χαρίστε ξεχωριστά και ιδιαίτερα δώρα στους αγαπημένους σας.

Σίγουρα το να πάρεις ένα πουκάμισο στο σύντροφο σου  για τα γενέθλια του ή ένα φουλάρι στη κολλητή σου για τη γιορτή της  είναι μια λύση. Μήπως όμως θέλεις να τους κάνεις ένα πιο ιδιαίτερο δώρο αλλά δε ξέρεις ακριβώς τι; Τότε έχω σου δώσω μερικές ιδέες.

  1. Αεροπορικά εισιτήρια. Αν ο αγαπημένος(η) σου είναι ταξιδιάρα ψυχή και θεωρεί τα αεροδρόμια δεύτερο σπίτι , τότε σίγουρα δεν υπάρχει πιο τέλειο δώρο. Κανόνισε ένα ταξιδάκι, και γιατί όχι κλείσε εισιτήρια για δύο. Ενα διήμερο στο εσωτερικό ή στο εξωτερικό είναι σίγουρα μια υπέροχη έκπληξη. Ο προορισμός εξαρτάται από το πόσο βαθιά θέλεις και μπορείς να βάλεις  το χέρι στην τσέπη. Ευτυχώς για σένα υπάρχουν οι low cost αεροπορικές εταιρίες οπότε μπορείς να αγοράσεις πλέον εισιτήρια  πιο φτηνά απ’ ότι θα αγόραζες ένα πουκάμισο.
  2. Ένα διήμερο για δυο. Αν θεωρείς τα αεροπορικά εισιτήρια υπερβολή, τότε έχεις την επιλογή να κλείσεις ρομαντικό (ή όχι) διήμερο για δύο. Ευκαιρία να κλείσεις εκείνο το υπέροχο ξενοδοχείο που είδες και ήθελες να πας με τον αγαπημένο σου ή να πάτε σε εκείνο τον προορισμό που συζητάτε εδώ και καιρό. Και πάλι το κόστος εξαρτάται από το ποσό που θες να διαθέσεις. Αν τα οικονομικά σου δεν είναι στα καλύτερα τότε σκέψου τι βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από εκεί που μένετε και κάντε μια μονοήμερη εξόρμηση.
  3. Εισιτήρια για αγώνα. Είναι κολλημένος με την μπάλα; Τότε χάρισε του εισιτήριο για τον επόμενο αγώνα της αγαπημένης του ομάδας. Ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλλει, μότο κρος … φόρμουλα 1(!); Κάτι θα υπάρχει!
  4. Εισιτήρια συναυλίας ή παράστασης. Αν πάλι είναι περισσότερο του καλλιτεχνικού τότε μήπως θα εκτιμήσει περισσότερο αν του χαρίσεις εισιτήρια για την επόμενη εμφάνιση του αγαπημένου του συγκροτήματος; Ή ξέρεις ότι θέλει να παρακολούθηση διακαώς κάποια παράσταση; Ψάξε το πρόγραμμα  προσεχών συναυλιών και παραστάσεων  και κλείσε εισιτήρια. Αν έχεις τύχη μπορεί να ξαναδώσει συναυλία ο Sting στην Ελλάδα(λέμε τώρα!). Θες να ανεβάσεις κι άλλο τον πήχη; Μήπως να κοιτάξεις και το πρόγραμμα περιοδειών στο εξωτερικό;
  5. Συνεδρία μασάζ ή σπα .Σε ποιον δεν αρέσει να τον περιποιούνται, ειδικά όταν είναι κουρασμένος. Αν η κολλητή σου χρειάζεται  λίγη χαλάρωση και ηρεμία, ένα ραντεβού για μασάζ είναι το κατάλληλο δώρο.
  6. Χάρισε ένα αστέρι. Αν είσαι ρομαντική ψυχή ή σου αρέσουν τα περίεργα δώρα τότε δε νομίζω ότι υπάρχει κάτι καλύτερο. Ναι, περίεργο αλλά μπορείς  να χαρίσεις το όνομα του(της) σε ένα αστέρι. Βλέπεις υπάρχουν εκατομμύρια εκατομμυρίων αστερία αγνώστου ονόματος, που περιμένουν να καταγραφούν. Κάνοντας ‘ονοματοδοσία’, έναντι αντιτίμου βέβαια, παραλαμβάνεις ένα πιστοποιητικό ότι το συγκεκριμένο αστέρι φέρει το όνομα που του έδωσες. Ναι, ακόμη και αν το ονομάσεις Μπάμπη! Δε ξέρω κατά πόσο ισχύει στη πραγματικότητα πάντως υπάρχουν πλατφόρμες όπως η starregistration.net που δίνουν αυτή τη δυνατότητα και άνθρωποι που ήδη έγιναν ‘νονοί’.

Περίεργα, ρομαντικά, ψαγμένα; Πάντως σίγουρα ιδιαίτερα δώρα! Αν θεωρείς ότι ο σύντροφος σου, ο αδερφός σου, οι φίλοι σου θα τα εκτιμήσουν τότε χάρισε τους κάτι ξεχωριστό.

Άλλωστε όπως έχω ξαναπεί (ή για την ακρίβεια, όπως έχω ξαναγράψει) όταν κάνεις ένα πιο προσωπικό δώρο σε κάποιον,  δίνεις ένα κομμάτι του εαυτού σου. Χρειάζεται να αφιερώσεις  χρόνο και αγάπη για να σκεφτείς τι μπορεί να κάνει τον άλλον χαρούμενο!

Αν θέλετε κι άλλες ιδέες για δώρα μπορείτε να δείτε και εδώ

mamacanfly

Never stop dreaming, learning and travelling.

Leave a Reply